Bent u op zoek naar een bedrijfskoffieautomaat? Wilt u een bedrijfskoffieautomaat kopen of wellicht huren? We adviseren u dan voordat u tot aanschaf van een koffieautomaat over gaat om hiervoor eerst offertes aan te vragen.

Zodra u de verschillende offertes voor een bedrijfskoffieautomaat heeft ontvangen kunt u makkelijk de koffieautomaat leveranciers met elkaar vergelijken en zo de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf kiezen!

Voordelen van een bedrijfskoffieautomaat
Uw koffie, suiker en melk wordt automatisch bijgevuld door de leverancier
Altijd voldoende koffie voor bezoekers en werknemers
Keuze uit verschillende variaties koffie als cappuccino, espresso en koffie

Waar moet u op letten bij het kopen van een bedrijfskoffieautomaat?
Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten bij het kopen of huren van een bedrijfskoffieautomaat. Zo is het aantal gebruikers binnen uw bedrijf van belang, welke soorten koffie op werk er het liefst gedronken worden en of u al dan niet een onderhoudscontract wenst voor uw bedrijfskoffiemachine.

Aantal gebruikers van de koffieautomaat
De capaciteit en grootte van de koffieautomaat is afhankelijk van uw bedrijfsgrootte of in ieder geval het aantal gebruikers van de bedrijfskoffieautomaat. Heeft u weinig werknemers maar wel veel bezoekers die een kopje koffie wensen? Dan is het raadzaam een wat groter model koffieautomaat te kiezen.

Soorten koffie
Wilt u uw medewerkers alleen koffie aanbieden of ook variatie koffies en eventueel warme chocolademelk of soep? Dan kiest u eerde voor een warme drankenautomaat voor uw bedrijf. Of u kiest voor een kleiner model bedrijfskoffieautomaat.
onderhoudscontract voor de koffieautomaat?

Wilt u dat uw koffiemachines vergelijken regelmatig wordt onderhouden en bijgevuld? Dan kunt u bij veel bedrijfskoffieautomaten leveranciers een onderhoudscontract afsluiten. Zo heeft u nooit meer de zorg van het schoonmaken en onderhouden van de koffieautomaat. Ook bij storingen kunt u bellen met de leverancier die vervolgens uw bedrijfskoffiemachine komt repareren.