Informatie voor Koffiebedrijven

Waarom leverancier worden?

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig een must om samen te werken met bijvoorbeeld een bedrijf als Koncept-M om leads te genereren.

Leverancier worden bij Koncept-M betekent voor veel bedrijven een ideale en kostenefficiƫnte manier om meer omzet te genereren.

Koncept-M werkt als een extra marketingkanaal voor uw bedrijf. Wij doen de marketing en genereren voor uw bedrijf leads oftewel offerte aanvragen. U neemt binnen 24 uur contact op met de doorgestuurde leads, met als doel er een klant van te maken. Deze vorm van marketing bespaart u tijd en geld. U hoeft alleen de verkoop te doen!

Een samenwerking met Koncept-M wordt veelal gedaan in combinatie met andere marketing instrumenten zoals Google Ads campagnes of emailmarketing. Deze verschillende vormen van online marketing werken erg goed samen en versterken elkaar ook!

Indien u meer wilt dan alleen offerte aanvragen ontvangen laat het ons dan weten, we kunnen ook voor u Google Ads campagnes opzetten en beheren, daarnaast werken we samen met specialisten op het gebied van webdesign en website optimalisatie!

Voordelen
Indien u ook de voordelen wilt weten van een samenwerking met Koncept-M bv, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Leverancier worden