Bean & Co is een heel sympathieke koffieautomaten leverancier in Nederland. Bean & Co werd in 2002 opgericht door Bert Stoker. Hij werkte jarenlang binnen de koffie automaten branche. Hij ontdekte dat er steeds meer interesse was voor echte espresso koffie op werk. Mensen willen niet alleen in de horeca een lekker kopje koffie, maar ook op het werk wil men lekkere koffie drinken.

Als koffie liefhebber had hij zijn eigen idee over hoe lekkere koffie moet smaken. Samen met een ervaren koffiebrander stelde hij een serie koffie melanges samen geselecteerd uit eersteklas Arabica bonen. Bean & Co. levert een volledig programma van koffieautomaten aan de zakelijke markt, zowel de horeca als kwaliteitsbewuste bedrijven. Bean & Co levert diverse soorten koffie automaten. Zowel espresso apparatuur als koffieautomaten met koffiekannen.

Nio koffieautomaten
Koffieautomaat Nio espresso bevestigd wat u Bean & Co.mag verwachten. Namelijk horeca koffie op het werk, maar dan uit een design koffiemachine met een horeca touch.
De potten boevnop deze koffieautomaat zijn prachtig verlicht, ook het touch screen.
De Nio koffieautomaat biedt u veel diversiteit en configuraties op maat. De Nio koffiemachine kan worden uitgebreid met een afsluitbare onderkast en/of een verse melksysteem

Animo kannen koffie automaten
Bean & Co. levert ook koffieapparatuur van Animo, ideaal voor bedrijven waar veel en lang wordt vergaderd.

Animo voorziet in de behoefte aan koffiezetsystemen voor professionele grootgebruikers. Animo levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezetapparatuur. De koffieautomaten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker.

Breed assortiment Animo koffieapparatuur
De kracht van Animo ligt in het uitgebreide assortiment. Hierdoor kan Animo voor ieder willekeurig probleem op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Desgewenst levert Animo maatwerk. Een uitgebreid assortiment serveerwagens en ondersteunende apparaten zoals containers, waterkokers en melkwarmers completeert het aanbod van Animo.