Brandsma Koffie is een koffieautomaten leverancier die geautoriseerd dealer is van Animo koffieautomaten, Jura Koffieautomaten, Topbrewer Koffieautomaten en Melitta koffiemachines. De persoonlijke aandacht die u als bedrijf krijgt van Brandsma koffie kenmerkt deze koffieautomaten leverancier.
Animo koffieapparaten
Animo koffieapparaten kenmerken zich door een perfect design. Sommige Animo koffieautomaten zijn voorzien van opvallende led verlichting die een sfeervolle uitstraling geven! U profiteer van snelle uitgifte van koffie. Animo koffieapparaten maken diverse koffievariaties en zijn uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.
Jura Koffieautomaten

Brandsma koffie is erkend koffieautomaten leverancier van Jura koffieautomaten. De JURA professional koffieautomaten zijn uitermate geschikt voor op kantoor of in winkels en voor de horeca. De koffiemachines zijn van topkwaliteit. Jura koffieautomaten hebben een fantastisch design en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Met een JURA koffiemachine biedt u uw gasten en medewerkers heerlijke koffievariaties.

Melitta Koffieautomaten

Brandsma koffie biedt u de Melitta Cube koffieautomaat. Een ideale koffiemachine met verse koffiebonen voor kleinere MKb-ers. Onderhoudsvrije koffieautomaat met 3 koffievariaties.

TopBrewer Koffieautomaten van Scanomat
randsma Koffie is exclusief dealer van de TopBrewer koffieautomaat van Scanomat. De topbrewer is een revolutionair apparaat voor een perfect kopje koffie van verse koffie bonen. Uniek doordat u de TopBrewer bedient met uw smartphone, tablet of het TopBrewer touchscreen.

De Topbrewer koffieautomaat maakt het mogelijk om uw eigen koffie of drank samen te stellen en op te slaan onder uw favorieten. De TopBrewer van Scanomat maakt koffiedrinken een sensatie. Alles is mogelijk met de TopBrewer heeft u ook in een handomdraai een andere warme of koude drank. Het maken van een cappuccino gebeurt in 30 seconden en de TopBrewer reinigt zichzelf binnen een seconde. De TopBrewer van Scanomat is te koop of te huur via Brandsma Koffie.
Vraag nu uw offerte aan voor een koffieautomaat van Brandsma Koffie!