Koffieautomaten leverancier Wellinga levert koffieautomaten van Douwe Egberts, Saeco, Animo en Bravilor.
Animo Koffieautomaten

Animo biedt koffieautomaten voor grootverbruikers. Animo heeft een uitgebreid assortiment koffieautomaten die gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn. Alle koffieapparaten van Animo worden uitgevoerd in roestvrij staal, wat makkelijk is in onderhoud. Alle Animo koffieautomaten zijn goed te reinigen.
Animo heeft verschillende koffieautomaten in assortiment. Met de instant koffie apparaten kun je snel koffie zetten. Filterkoffie? Kies dan voor de Animo

Fresbrew koffiemachines.
Koffieautomaten met bonen

Ga je voor de pure koffiesmaak? Maak dan een keus uit ons uitgebreide assortiment met koffiebonen machines. Verder kan je bij Wellinga koffieautomaten kiezen voor een Animo koffie automaat die koud en warm water kan uitgeven. Ben je niet alleen op zoek naar een koffieautomaat, maar wil je ook graag andere dranken aan je medewerkers kunnen geven? Dan zijn de apparaten van Animo bij uitstek geschikt. Er zijn een groot aantal alles-in-1 kopffieapparaten die je bijvoorbeeld cappuccino, chocolademelk, espresso, melk en suiker en heet water kunnen leveren.