Koffie is er in vele soorten en maten. Dit geldt ook voor koffie automaten. Elk type koffieautomaat heeft zijn eigen soort koffie. Hieronder ziet u wat de meest gangbare soorten zijn. Afhankelijk van uw wensen, ontvangt u koffie automaat offertes op maat.

Freshbrew of filterkoffie

Filterkoffie is gemalen koffie, zoals we dat zelf thuis kunnen zetten met een koffie filtersysteem. Deze koffie is onder andere geschikt voor professioneel gebruik. De voordelen van deze koffieautomaten zijn dat ze makkelijk bij te vullen en niet duur zijn.

Instant, vriesdroog of oploskoffie
veel bedrijven waar grote hoeveelheden koffie gedronken wordt, kiezen voor instant, vriesdroog of oploskoffie. Het is voordelig, er is geen restafval en er is weinig onderhoud nodig aan het koffieautomaat. Over smaak valt niet te twisten, maar doorgaans wordt dit type koffie als minder lekker ervaren.

Verse bonen koffie
Wat is er nou lekkerder dan vers gemalen koffie. Verse bonenkoffie is de lekkerste koffie denken wij zelf. Voor elk kopje koffie moeten er bonen gemalen worden door de bonenmaler. Ideaal voor bedrijven die echt goede koffie willen drinken en genieten van de charme van een espresso machine. Ook geschikt voor cappuccino!

Welke soort koffie kiest u?
Elk type koffieautomaat heeft voor- en nadelen. Op basis van uw wensen ontvangt u advies en offertes op maat van onze gespecialiseerde koffieleveranciers. Zo weet u zeker dat u het juiste koffieautomaat ontvangt, voor de juiste prijs.