Deac Koffie – Cafema Espressomachines

Douwe Egberts heeft een uitgebreid assortiment koffieautomaten voor de zakelijke markt. De Douwe Egberts koffieautomaten zijn onder te verdelen in de Cafitesse koffieautomaten, de Instant Douwe Egberts koffieautomaten e de Gallery koffieautomaten. Douwe Egberts heeft naast deze koffieautomaten nog de Schaerer en de Jura espressomachines in hun assortiment. Kortom een compleet assortiment professionele koffieautomaten assortiment. Het loont de moeite om Douwe Egberts automaten te vergelijken en te kiezen welke bedrijfskoffieautomaat het best bij u past.

Douwe Egberts Cafitesse koffieautomaten
De bekendste koffieautomaat van Douwe Egberts is de Cafitesse. Deze automaat komt er in 9 varianten en zijn geschikt voor een bedrijven vanaf 5 medewerkers. De kleinste Cafitesse is de Cafitesse 50 die geschikt is voor het MKB. Dan is er de Cafitesse Excellence die 7 variaties koffie maakt en geschikt voor bedrijven vanaf 10 tot 25 medewerkers. Dan is er de Cafitesse NG 110, de NG 120 en de NG 300 die tot maar liefst 12 koffievariaties schenken. Deze Douwe Egberts koffieautomaten zijn meer geschikt voor de wat grotere bedrijven. Voorts voor grotere bedrijven zijn de DE Cafitesse 700, de Cafitesse 2100 en de 3100.
Douwe Egberts Koffieautomaten; De Gallery
De DE Gallery koffieautomaten zijn er in 4 uitvoeringen, de Gallery 110, de Gallery 220 , de Gallery 310 en de 420. Allemaal compact en snel in gebruik. Ook deze Douwe Egberts bedrijfskoffieautomaten zijn beter geschikt voor bedrijven vanaf 35 medewerkers. U bent altijd verzekerd van de uitmuntende DE koffie service, koffie leveringen en onderhoud van de machines.
De instant koffiemachines van Douwe Egberts
De instant koffieautomaten van Douwe Egberts zoals de Bolero Pico, de Instant Bravo en de Bolero Ultimo zijn uitermate geschikt voor de kleinere bedrijven vanaf 5 medewerkers. Ook zijn deze machines ideaal voor kapsalons en winkels. De koffie is instant koffie maar dat doet niks af aan de Douwe Egberts kwaliteit. Dus bent u een klein bedrijf op zoek naar een gedegen Douwe Egebrts koffiemachine? Dan is dit wellicht de DE Koffieautomaat voor uw bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan zodat u Douwe Egberts koffieautomaten kunt vergelijken!