Het vergelijken koffieautomaten prijzen is geen overbodige luxe. Het loont de moeite om koffieautomaten prijzen naast elkaar te leggen en de prijzen van koffieautomaten te vergelijken. U kunt natuurlijk bij de diverse koffieautomaten leveranciers informeren wat de prijs is maar dat kost u veel tijd. U weet niet welke koffie leveranciers betrouwbaar zijn en u moet per leverancier al uw gegevens achterlaten. Bij koffieautomatenvergelijk hoeft u dit maar 1 keer te doen, wij zorgen dat uw offerte aanvraag naar 4 betrouwbare koffieleveranciers verstuurd wordt.

Na ontvangst van de offertes kunt u gemakkelijk de prijzen van de gewenste koffieautomaten naast elkaar vergelijken. Dat scheelt een hoop tijd en moeite!

Waar moet u op letten bij de prijs koffieautomaat?
Als u koffieautomaten prijzen wilt vergelijken let dan op het gebruiksgemak, de mate waarin de koffieautomaat onderhoudsvrij is, het aantal koffiedrinkers in uw bedrijf en de soorten variatie koffie die geboden wordt. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunt u de koffieautomaat prijzen vergelijken.

Gebruiksgemak van de koffieautomaat
De gebruiksvriendelijkheid van een koffieautomaat kan de prijs mede beïnvloeden. Dit geldt zeker ook voor het design van de koffieautomaat. Hoe mooier de automaat des te hoger de koffieautomaat  prijs vaak is.

Onderhoudscontract erbij?
Een onderhoudscontract erbij afsluiten kan in de papieren lopen en de prijs laten stijgen. Maar wilt u zelf de machine bijvullen en schoonmaken? Wie gaat dat doen? Veel mensen drinken graag koiffie maar als het om het onderhouden van de koffieautomaat gaat dan is niemand beschikbaar. Weeg deze kosten en irritaties ook mee bij het bepalen van de prijs van de koffieautomaat..

Variatie koffie
Hoe meer koffievariaties de koffieautomaat aanbiedt des te hoger de prijs van de koffieautomaat. Maar een lekker kopje cappuccino voor klanten kan het verschil zijn tussen wel een nieuwe klant of geklaag over de koffiekwaliteit.

Tip: Zorg voor tevreden medewerkers
Uit onderzoek naar koffie op het werk blijkt dat een meerderheid van de werknemers behoefte heeft aan cappuccino. Het overwegen waard om deze koffievariant aan te bieden.