Een koffieautomaat huren heeft veel voordelen. Bij de aanschaf van een koffieautomaat bent u vaak in een keer veel geld kwijt, zeker als u meer dan 1 koffieautomaat wenst in uw bedrijf. Bij het huren van een koffie automaat huurt u vaak voor een maandelijks vast bedrag. Zo worden de kosten van uw koffieautomaat gespreid. Dit kan voor bedrijven gunstiger zijn dan het kopen van een koffieautomaat. U kunt ook voor huurkoop kiezen, dan is de koffie automaat aan de einde van de looptijd uw eigendom. Een koffieautomaat huren kan een goed alternatief zijn dan kopen.

Zeker voor grote bedrijven die meerdere koffie automaten willen, is het kopen van een koffieautomaat vaak duur. Er  zijn veel koffieautomaten leveranciers waarbij u een koffiemachine kunt huren.

Een koffieautomaat huren met onderhoudscontract
Als u een koffieautomaat huurt met een onderhoudscontract dan profiteert u als bedrijf van het automatisch bijvullen van uw koffieautomaat en uw koffieautomaat wordt regelmatig onderhouden en schoongemaakt. Een koffieautomaat huren met onderhoudscontract zorgt dat u eigenlijk geen omkijken meer heeft naar uw koffieautomaat. Behalve dan het genieten van een heerlijk bakje koffie. Als uw koffieautomaat defect is dan belt u gewoon met uw koffieautomaten leverancier die uw koffieautomaat kosteloos repareert als dat zo in het onderhoudscontract is afgesproken.

Meer dan 1 koffieautomaat huren?
Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte kan het lucratiever zijn om meerdere koffieautomaten te huren. Dit is vaak voordeliger, u krijgt korting op de huurprijs van de machine omdat de koffieautomaat leverancier in 1 bezoek alle koffieautomaten in 1 keer kan bijvullen en schoonmaken. U kunt ervoor kiezen om verschillende machines in uw bedrijf te plaatsen.

Bijvoorbeeld een espressomachine voor de directie en een tafelmodel voor de administratie, een grote vending machine voor de fabriekshal. Alles is mogelijk!

Wat kost het om een koffieautomaat te huren?
Wilt u weten wat de huurprijzen zijn van een koffieautomaat? Vul ons offerteformulier is en ontvang meerdere scherpe offertes voor het huren van een bedrijfskoffieautomaat. Vergelijk eenvoudig de prijzen van het huren van koffieautomaten op werk.

Wilt u een automaat huren of leasen?
Als u een koffiemachine wilt huren, gaat u meestal een soort lease contract aan. U gaat voor langere tijd een huurcontract aan met de leverancier. Meestal kunt u uw huurcontract uitbreiden met een service- en onderhoudscontract. Zo profiteert u van alle diensten van de koffieautomaten leverancier zoals onderhoud, reparaties en natuurlijk het aanvullen van uw automaat.

Een koffieautomaat huren voor een korte termijn
Wilt u voor een korte periode een koffieautomaat huren? Kopen is dan veel te duur. We adviseren dan huur, dat is veel voordeliger.

Een koffieautomaat huren voor een langere periode
Wilt u een koffieautomaat huren voor een langere periode? Denk aan een jaar of langer. Heeft u een klein kantoor waar minder dan 40 kopjes koffie per dag gedronken wordt dan is een koffieautomaat huren niet interessant. We adviseren u dan om een espressomachine te kopen. U bent goedkoper uit door te kopen. Prijzen variëren van 500 euro tot 2500 euro. Grote bedrijven waar veel koffiedrinkers werken adviseren wij om een koffieautomaat te huren